Begin je Turkije vakantie op Schiphol met deze parkeerplekken

Categorie├źn Algemene informatie,Bezienswaardigheden,Eten

Schiphol en garages rondom het vliegveld bieden services aan waarbij je zelf je auto niet hoeft te parkeren, maar er zijn genoeg parkeerterreinen waar je zelf je auto kunt parkeren:

 

  • P1 en P2 parking

Bij P1 en P2 kun je je auto voor 3 dagen parkeren. Het is daarom ook bekend als kort parkeren. Het licht ook dicht bij het vliegveld zodat je niet te ver hoeft te lopen. Komt goed van pas wanneer je veel bagage bij je hebt. Je bent hier verplicht om een reservering te maken.

 

  • P3 parking

Bij P3 kun je kort en lang parkeren. het ligt ook best wel ver van het vliegveld verwijdert. Je rijdt je auto naar het terrein, parkeert het daar en pak een snelbus die je in 5 minuten bij het terminaal brengt. Je bagage heb je, voordat je je auto naar P3 gebracht hebt, eerst bij de Drop-off zone gelaten. Dit kost goedkoper dan de P1 en P2 parking. Je hoeft hier geen reservering te maken.

 

  • Shuttle parking

Hier maak je eerst een afspraak met een garage. Op de dag van vertrek rij je je auto naar het garage toe en, nadat je over alles nog eens met de receptie bent nagegaan, wordt je met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Je bagage neem je dan met je meet op het shuttle bus.

 

Als je je auto op Schiphol zelf wilt parkeren, zijn deze opties het beste. Je weet dan waar je auto veilig geparkeerd staat. Boek eenvoudig via Goedkoopparkerenschiphol.eu