Goedkoop parkeren op Eindhoven Airport

Categorieën Algemene informatie,Bezienswaardigheden

Als je wilt parkeren op Eindhoven Airport dan is dat mogelijk op het officiële parkeerterrein van de luchthaven, echter is het vaak goedkoper om te kiezen voor een parking in de buurt. Er is enorm veel keuze uit parkeerplaatsen op en in de buurt van de luchthaven, maar hoe kan je nou goedkoop parkeren op Eindhoven Airport? In dit artikel geven wij verschillende tips om voordelig te parkeren bij de luchthaven!

Kies voor een parking in de buurt

Als je in de buurt van Eindhoven Airport parkeert is de kans groot dat je een stuk goedkoper uit bent. Sommige parkeeraanbieders liggen zelfs nog dichter bij de terminal dan de goedkope parkings van de luchthaven zelf. Verschillende parkeeraanbieders vergelijken loont dus zeker en zorgt ervoor dat je flink bespaart op de parkeerkosten.

Bij de goedkoopste parkings die vaak wat verder van de luchthaven liggen kan je gebruik maken van een gratis shuttle-service. Zo wordt je met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht nadat je de auto geparkeerd hebt. Als je terugkomt op de luchthaven dan wordt je weer met de shuttle-service naar de parkeerplaats gebracht. 

Vergelijk de parkeertarieven

Iedere parking in de buurt van Eindhoven Airport heeft weer een ander parkeertarief. Als je wilt parkeren op Eindhoven Airport is het dus verstandig om online alle parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Sommige parkeeraanbieders zijn bijna de helft goedkoper. Als je langer dan een week op vakantie gaat dan scheelt je dat enorm veel parkeerkosten. Even online vergelijken dus!

Kies voor een parking met vergunning

Rondom Eindhoven Airport zijn relatief veel parkeeraanbieders die geen parkeervergunning hebben. Bij sommige parkeer je letterlijk op een weiland. Je auto staat dan geheel onbewaakt op dit terrein. Het is dus aangeraden om erop te letten dat de parking die je kiest over een officiële vergunning beschikt!