Met het vliegtuig naar Turkije

Categorieën Algemene informatie,Bezienswaardigheden,Eten

Wie afreist naar Turkije ontkomt nagenoeg niet aan het reizen per vliegtuig. De goedkoopste vliegtickets vind je vaak via vliegveld Eindhoven of Charleroi Airport. Echter, zijn dit niet de enigste posten waar je flink op kunt besparen! Het parkeren van de auto brengt natuurlijk ook kosten met zich mee en deze willen we graag zo laag mogelijk houden. Wel belangrijk is dat u kiest voor een betrouwbare parking bij Eindhoven Airport of Charleroi. Zeker gezien enkele verhalen van gestolen auto’s en beschadigingen. Wij hebben enkele gemakkelijke tips voor je om je auto goedkoop maar toch betrouwbaar te parkeren!

Vanaf Eindhoven Airport naar Istanbul Airport

Een overweldigend groot vliegveld is Istanbul Atatürk Airport. Dit vliegveld is in 6 jaar tijd verdubbeld in haar aantal passagiers. Zo ging het van 28 miljoen naar 54 miljoen reizigers in 2014. Vliegen en Parkeren Eindhoven biedt haar bezoekers de mogelijkheid om gemakkelijk een parkeerplaats te reserveren bij het vliegveld. Het leuke van Eindhoven Airport is dat er veel parkings gelegen zijn tegenover het vliegveld en dat deze nog dichterbij liggen dan vergelijkbare diensten van de luchthaven zelf! P8 Eindhoven Airport is namelijk gelegen op 10 minuten rijden van het vliegveld! Zo parkeert u en goedkoper en dichterbij het vliegveld. U kunt hier kiezen uit shuttle parkeren, valet parking of parkeren op loopafstand!

Naar Turkije via Brussel-Charleroi Airport

Net als Eindhoven Airport heeft ook Charleroi Airport vele gemakkelijke parkings die dichtbij het vliegveld gelegen zijn. Vergeleken met Eindhoven Airport is Charleroi Airport ontzettend moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Dat maakt parkeren Charleroi extra aantrekkelijk en u kunt 8 dagen parkeren bij Charleroi doen voor €54. Dit is dan inclusief shuttle service van en naar het vliegveld!