Vliegtickets.com: vliegtickets van alle maatschappij op één website

Categorieën Algemene informatie,Bezienswaardigheden,Eten

Als je zo voordelig mogelijk tickets wilt boeken naar jouw droombestemming, kan vliegtickets.com je hierbij helpen. Via deze website heb je de mogelijkheid om vliegtickets van meer dan honderd luchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Op basis van de selectie die jij zelf maakt, onder andere op het gebied van op welke luchthavens je wilt vliegen, de prijsklasse en het maximale aantal keer dat je wilt overstappen, maakt vliegtickets.com een overzicht voor je van alle voor jou beschikbare tickets.

Vliegtickets boeken met gemak

Door je tickets te boeken via vliegtickets.com heb je het gemak om vanuit je luie stoel tickets te kunnen boeken, maar weet je zeker dat je optimaal geïnformeerd en op de hoogte bent met betrekking tot welke vliegtickets er worden aangeboden en beschikbaar zijn. Je kan zelf gemakkelijk doorklikken in het systeem, waar bij een reisbureau iemand anders jou informeert. Daarnaast kost het boeken via een reisbureau je vaak onnodig geld. Het reisbureau fungeert namelijk als tussenpersoon voor jou en de luchtvaartmaatschappij, en hiervoor worden service-, reserverings- en boekingskosten gerekend. Deze kosten maak je niet wanneer je, onder andere via vliegtickets.com, zelf je tickets boekt.

Het boeken van je complete reis

Via vliegtickets.com is het ook mogelijk om je gehele reis te boeken. De website biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een huurauto bij je vliegtickets te boeken. Dit biedt je comfort en gemak op je plaats van bestemming en je bent niet afhankelijk van het plaatselijke openbaar vervoer. Daarnaast kan je ook een parkeerplek reserveren voor je auto op het vliegveld, kan je een hotel of appartement boeken en kan je een taxi reserveren die het vervoer regelt tussen het vliegveld en je plek van verblijf. Verder heb je ook de mogelijkheid om gelijk een taxirit van je accommodatie weer terug naar het vliegveld in te plannen.

Overal ter wereld

Bij vliegtickets.com kan je terecht voor vliegbestemmingen over de hele wereld.

Je kan het zo gek niet bedenken, of de bestemming van jouwe keuze staat erbij. Daarnaast kan je ook kiezen vanaf waar je vliegt. Zo heb je de keuze uit diverse Nederlandse luchthavens, zoals Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven, maar kan je er ook voor kiezen om vanaf of via luchthavens in België en Duitsland te vliegen. Bovendien kan je wanneer je binnen Europa vliegt vaak gebruikmaken van speciale acties of aanbiedingen op vliegtickets.com. Zij werken regelmatig met kortingsacties waardoor je nog voordeliger vliegtickets kan boeken.