Waar koop je mondkapjes?

Categorieën Algemene informatie

De richtlijnen zijn aangescherpt en de vraag: “Waar koop je mondkapjes” houdt veel mensen bezig. Gelukkig wordt het steeds gemakkelijker om mondkapjes te vinden en is het misschien beter om je af te vragen waar je ze niet koopt. Volgens de nieuwe richtlijnen blijven mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht en wordt het dragen ervan dringend geadviseerd in openbare gebouwen. Je zult dus altijd een aantal mondkapjes bij je moeten hebben als je het advies van de overheid wilt opvolgen. Het is tijd om naar de winkel te stappen. Waar koop je mondkapjes? Het antwoord vind je hier.

Waar koop je mondkapjes?

Gelukkig is het niet moeilijk om mondkapjes te kopen. Zelfs als je op de dag zelf ineens besluit dat je met de trein wilt reizen, heb je binnen 5 minuten een paar kapjes gevonden. Als je wilt weten waar je direct naartoe kunt gaan om mondkapjes te bestellen hebben we hier de belangrijkste antwoorden op de vraag – waar koop je mondkapjes – onder elkaar gezet.

1.       Mondkapjes kopen in de winkelstraat

Er zijn een groot aantal winkels in de winkelstraat die mondkapjes verkopen. Bij de grote drogisterijen zoals Etos, Trekpleister, Kruidvat, DA en HEMA hebben ze op voorraad. Zij verkopen stoffen- en wegwerp mondkapjes in pakken van 3 tot 10. Ook verkopen ze losse filters die je kunt wassen. Deze filters kun je in je stoffen mondkapjes doen voor extra bescherming. Drogisterijen verkopen vaak mondkapjes in leuke kleuren of met een grappige print. Jumbo, Blokker en Zeeman verkopen ze ook.

2.       Mondkapjes kopen op het station

Waar koop je mondkapjes behalve in de winkelstraat? Op het station natuurlijk. Omdat mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht zijn en je wordt geadviseerd om deze al te dragen voordat je het station of de stationshal instapt, worden ze daar ook overal aangeboden. Je kunt mondkapjes kopen bij de kiosk, bij de broodjeszaak en bij de drogisterijen op het station. Ga je onverwacht op pad, dan kun je altijd je mondkapjes kopen op het station, ook al zijn ze daar meestal wel iets duurder.

3.       Online mondkapjes kopen

Waar koop je mondkapjes met het grootste assortiment? Dat is online. Er worden in webwinkels mondkapjes aangeboden in een groot aantal kleuren, met opdrukken, met logo’s met extra opties enzovoorts. De meeste keuze vind je ongetwijfeld daar en ook als je een groot volume mondkapjes wilt bestellen is het internet een uitstekende plek om dat te doen. Let wel op kwaliteit, want dat laat online nogal eens te wensen over. Er zijn veel mensen die mondkapjes zelf maken en verkopen of de vraag uitbuiten om geld te verdienen. Waar koop je mondkapjes? Mondkapjes bestellen doe je bij een betrouwbaar online en bij voorkeur Nederlands verkooppunt.

De vraag: waar koop je mondkapjes is dus erg gemakkelijk te beantwoorden. Ook als je een keer je kapjes vergeten bent zijn er genoeg plekken waar je terecht kunt om ze te kopen. Er is dus geen enkele reden om zonder mondkapje het openbaar vervoer in te stappen.